Какво лицемерие! Главчево лицемерие. Кондева със сигурност е уведомила служебния министър-председател

...
Какво лицемерие! Главчево лицемерие. Кондева със сигурност е уведомила служебния министър-председател
Коментари Харесай

Страх от Бога: Главчев да каже кой му поръча „Мама и аз“!

Какво двуличие! Главчево двуличие.

 

Кондева сигурно е уведомила служебния министър-председател авансово за предлагането, което ще внесе. По протокол той е знаел дневния ред, значи и за „ Мама и аз “. Главчев е знаел също, че същестува вид, в случай че отпадне частта за педиатрично поделение, от разрешението за градеж, да се прокара основната цел – обща болница за възрастни.

Всички опити на Главчев да показа нещата като някаква нелепа случайност, са откровена неистина. Издава го бързото процедурно пробутване на проблема с детската болница, без да се зададе даже един въпрос от сорта: За какво става дума? Ако той не е знаел авансово, щеше да прояви обикновено любознание – въпреки всичко става дума за болнично заведение с над 430-450 кревати. Огромен план, безценен и на „ гърба “ на съществуващия към този момент държавен подобен за национална детска болница, обсъждана от години. Ако Главчев и това не е знаел, най-добре самият той да хвърли оставка и да се скрие някъде от гражданското пренебрежение.

 

Разбира се, най-важно е като общество да научим Кой предложил частната болница? Кой стои зад подлия опит  разрешението да бъде прокарано в навечерието на Великден, когато над един милион българи пътуват в разнообразни направления за почивните дни. Подобно нещо в никакъв случай не е плод на случайност. Главчев да ги разправя тия приказки на кукловодите…

 

Възложена му е поръчка, която той извърши и в случай че не беше светкавичната реакция на медици, цивилен организации и някои политици и партии – номерът щеше да мине. Дали това е корупция? А какво друго би могло да е?

Главчев ще мълчи и няма да назове поръчителите. Ако гражданският напън се усили, той ще жертва Галя Кондева. Тя също ще резервира безмълвие, тъй като знае последствията за тези, които проговарят за подмолни игри.

 

Българите няма да научат истината към позорната обстановка. Следващ скандал ще изпрати проблема на назад във времето.

 

Но въпреки всичко към този момент не се съмняваме, в случай че изобщо е имало подозрения, че за длъжностен министър председател имаме несъответствуващ човек. Негодно за високия пост лице.

Това е ситуацията. Никой не ни пита, когато слага сходни хора да оглавяват изпълнителната власт,  въпреки и за несъмнено време. Но пък и ние не реагираме.

Зелена салата, ракийка, агнешко във фурната, каса бира, да се прекръстим, да се ударим в гърдите като същински патриоти, да се чукнем с боядисани яйца и да изречем с цялостни уста: Христос воскресе “.

 

Знаем ли изобщо защо иде тирада? Съмнявам се.

 

Огнян Стефанов

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР